Undervisning i Outrup Skole
Outrup Skole
Outrup Kultur- og Idrætscenter

kort

Januar 2021
M T O T F L S
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
  • 01-top-01.jpg
  • 05-top-03.jpg
  • 03-top-03.jpg
  • 01-top-11.jpg
  • 04-top-10.jpg
  • 05-top-07.jpg
Søg på google
logo
TV-oversigt:
Hør netradio:

Outrup Skole er byens skole.
Skolens 154 elever i årgangene børnehaveklasse til og med 6 klasse, skaber sammen med skolens medarbejder rammen for god undervisning og udvikling.
boern-9 Skolens lærer og pædagoger tager hånd om vores børn, og med til at forme og danne dem fagligt såvel som socialt. Skolen rummer mange muligheder, eksempelvis er der Smart Board i alle klasser, og skolen lægger vægt på at eleverne allerede fra børnehave klasse stifter bekendtskab med it. Her har vi egne faglokaler som musik, sløjd, nyt skolekøkken, håndarbejde, gymnastiksal og skolebibliotek. Vi nyder de grønne områder og aktivitet der er på skolens grund.

Skolen har en skoleonkel/-tante ordning, som går ud på at der om formiddagen er 2 voksne i skolens aula.

Forælder deltagelse er som alle andre steder væsentligt, det er et fælles projekt når vore børn skal lykkes. Derfor tror skolen også på det tætte samarbejde mellem hjem og skole. På skolen holder vi arrangementer for både børn og voksne. Vi dyrker vore traditioner som teater ved skolefesten og skolens store sommerfest for både elever, forældre og søskende.
Velkommen på Outrup Skole

Se mere om skoler her

 

Outrup SFO, Fristedet har gode udendørs faciliteter med mooncarbane, fodboldbaner, multibane, sandkasser, klatretårn, bålhytte m.m. Indendørs har vi et stort rum, hvor man kan udfolde sig kreativt, drengehjørnet, pigehjørnet, danserum med scene m.m.
Vi har en klub for 3. klasse, hvor der mindst en gang i måneden er arrangeret noget, kun for dem! Børnene er selv med til at bestemme, hvad der skal ske.

Personalet vægter, at børnene mødes positivt hver dag, at det er børnenes fritid, og at børnene skal have det rart med høj grad af frihed.
Via aktiviteter tilrettelægges læringsmiljøer, der er tilpasset børnenes behov og alder. Der er mulighed for at børnene kan afprøve ting, få nye indtryk, udvikle sig og opleve socialt samvær i større eller mindre grupper.

Se mere om Fristedet her

 

Outrup børnehave ligger på 4 tønder land som et barndommens land. Her er plads til børn, huler, dyr, og forskellighed i en atmosfære af venlighed og værdsættelse af det unikke barn.

Her kan børn boltre sig i skoven eller sandkasserne, save og hamre i værkstedet, lege med geder og kaniner, kælke når der er sne, se teater om fredagen eller hele december, deltage i mange forskellige projekter, der foregår i grupperne og meget mere.

Se mere om børnehaven her

 

I Outrup er der mulighed for pasning af børn i alderen fra 26 uger til 3 år hos engagerede dagplejere, der tager sig kærligt af børnene, og altid har fokus på nærvær og samvær med de små guldklumper.

Dagplejerne planlægger selv hverdagen således, at der tages højde for hver enkelt barns behov og udvikling for at skabe så gode rammer som muligt.

De har bl.a. ugentlige samlinger, hvor dagplejere og børn mødes på tværs af grupperne, og hvor de laver forskellige aktiviteter både indendørs og udendørs for at lære hinanden at kende, og blive parate til at starte i Danmarks bedste børnehave.

Børnene deltager i årets gang ude og inde, og årets forskellige højtider og traditioner markeres som regel med deltagelse af søskende, forældre og bedsteforældre.

Der er mulighed for både kommunal og privat dagpleje.

Se mere om dagpleje her