Undervisning i Outrup Skole
Outrup Kultur- og Idrætscenter
Outrup Skole

kort

Juli 2022
M T O T F L S
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
  • 01-top-11.jpg
  • 04-top-10.jpg
  • 01-top-01.jpg
  • 05-top-07.jpg
  • 05-top-03.jpg
  • 03-top-03.jpg
Søg på google
logo
TV-oversigt:
Hør netradio:

-Ja hvorfor det? det er vi blevet spurgt om mange gange.

 

Vi, min mand og jeg, boede gennem 7 år i København, nærmere bestemt indre Nørrebro. Vi levede det fede liv med masser af kultur, gå i byen liv og fuldstændigt egopræget arbejds- og studieliv.

Jeg var gravid med vores første barn og med nyt liv ligger man pludselig mærke til andre ting i livet. Jeg holdte øje med de andre forældre der boede i vores karre, og kunne se at de altid legede med deres børn i gården – min tanker omkring det, havde været at det var dejligt at se så arrangeret forældre.

Men nu så jeg også noget andet, børnene måtte simpelt hen ikke lege dernede selv! – og jeg kunne se at de ikke blev udfordret som jeg blev det som barn – der var ingen fantasi, ingen der selv skulle finde på noget at lege. De blev underholdt og sat i gang med legen af deres forældre!
Det synes både min mand og jeg, som begge er opvokset på landet var problematisk. I vores barndom fik vi et kærligt ”spark i rumpen” og blev sendt ud og lege, og kunne lege udenfor uden at være i fare. På den måde oplever man alle mulige sjove lege.

Vi begyndte at overveje om det var livet for os – altid at skulle lege med i gården, begrænset udfoldelse og ja så naturligvis også rotterne, for det er der også! – vi blev hurtigt enige om at det ikke var der vi ønskede at vores barn skulle opvokse, så vi begyndte at se os om efter et hus – og ja på det tidspunkt var huspriserne i københavnerområdet overdrevene høje, og vi kunne simpelthen ikke forliges med at skulle betale så mange penge for noget der var gammelt, nedslidt og lå et træls sted.
Så vi begyndte at se på huse i det område hvor vi selv er opvokset – VESTJYLLAND.

 

Og når nogen så spørger hvorfor flyttede i til Outrup så – ja så plejer vi at sige ”fordi vi fandt et meget smukt hus, som føltes helt rigtigt fra første gang vi satte benene inden døre” – men det er jo egentlig ikke særlig interessant – det væsentlige er jo, hvorfor trives vi så godt i Outrup.

– og det gør vi blandt andet fordi vi har verdens bedste børnehave, hvor pædagogerne er glade arrangerede medarbejder der fagligt går op i deres arbejde og har en dejlig kærlig tilgang til børnene,

- en fremragende skole som tænker i nye indlæringsmetoder og har et højt teknisk niveau,

- et stærkt socialt lokalliv hvor masser af forskellige arbejdsgrupper laver frivilligt arbejde til glæde og gavn for byens borger,

- en meget stor gymnastik, idræts og boldspilskultur hvor der er hold for alle aldre og alle niveauer,

- et smukt anlæg med plads til masser af leg og slentre ture eller bare til at sidde stille og nyde dyrelivet,

- et lille men sundt og attraktivt handelsliv hvor man kan få det meste.

Disse ting er blot nogle af de gode grunde til at vi som familie stortrives i Outrup, for her kan man nemlig uden problemer sende børnene ud og lege selv og det er jo dejligt når et barn er blevet til tre børn.

Familie

 

Line Kjems Nielsen

 

 

 

Kort information for tilflyttere

 

Om Outrup
Outrup er en meget aktiv og velfungerende by lidt nord for Varde, og der er gode togforbindelser...

Læs mere...

  

Skole og børnepasning
Skolen har 154 elever i årgangene børnehaveklasse til og med 6 klasse...

Outrup SFO, Fristedet har gode udendørs faciliteter...

Outrup børnehave ligger på 4 tønder land som et barndommens land...

I Outrup er der mulighed for pasning af børn i alderen fra 26 uger til 3 år hos engagerede dagplejere...

Læs mere...

 

Fritidsaktiviteter
Hvad enten du er til boldspil, gymnastik, skydning, speedway, motocross, golf eller noget helt tredje er der en god mulighed for at finde det i Outrup...

Læs mere...

 

Offentlig transport
Skolebus, tog og Flextur...

Læs mere...

 

Find bolig
Lejebolig eller ejerbolig

Læs mere...

 

flyttebilen-4Vi står på hovedet
Læs mere...